INLOGGEN
«»

Territoriumdrift

Territoriumdrift
De wegen van bewijzen
Waar haren oprijzen
In iedere strijd of kift

Een eigen plek in het leven
Afbakening gegeven
Controle in het revier
Dulden of ongewenste aasgier

Samen of alleen
Zonder eten blijft het vel over been
Het recht van de sterkste
Slimheid van de intelligentste

Territoriale afbakening
Permanente bewaking
Tolerantiegrenzen
Langstrekkende forenzen

Testosteron in het bloed
De sterkste ontmoet
Relaties in de natuur
Vorming van aardse structuur

Het is bijzonder om te beleven
De functie aan natuur gegeven
De lering die je er uit trekt
Als bewondering opgewekt

Roel van EkerisĀ©


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Territoriumdrift’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.