INLOGGEN
«»

Jouw innerlijke roos

Een innerlijke reis
Waar gedachten wensen
Als een invoelbaar paradijs
Levensblij zijn je tendensen

Speel er met vrede
Bleef het heden
Rust kent z’n waarden
Laat de samenhang maar standvastig aarden

Kijkend door kruinen van een wonderbaarlijke boom
De zon bespeelt er jouw innerlijke droom
Liefdevol maakt het je voldaan
Als een innerlijke roos die in bloei mag staan

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jouw innerlijke roos’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.