INLOGGEN
«»

Jezelf maar kietelen...

Heerlijk even rond gespetterd en een geurend
verzorgingsproduct gepakt
Mijn zin en energie tot een meer dan bedenkelijk
peil afgezakt...

Niets dan regen, al te somber weer
Wie bel ik nu eens, ik heb trek en deel dat graag
meer
Opgeknapt zie ik er wel uit, nu nog een blusher

en lipstick tot besluit
Iets opwekkends aan kleur is al uitgezocht en
aangetrokken
Wie zichzelf af en toe niet eens kietelt, zal het
slecht vergaan.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jezelf maar kietelen...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.