INLOGGEN
«»

ondoordachtzaamheid

Soms hebben mijn gedachten
vleugels en vliegen ze
(zonder dat ik het wil)
overal heen

soms is mijn hoofd
soort van verdoofd
ik zie en hoor alles wel
maar toch ook niet

soms gaan mijn voeten
zomaar hun gang
en soms kent mijn gezang
geen grenzen

Tja, ondoordachtzaamheid
het is maar beter
als je dat vermijdt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ditte
Actief sinds: 19-10-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ondoordachtzaamheid’ van Ditte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.