Zonnegroet (Yoga)

Roel van Ekeris

Yoga aan het strand
Golven in gedachten beland
Draaiende beweging
Voldane inleving

Voel het stromen
Bruisende sferen die in je komen
Je voelt balans
De ziel onderneemt een innerlijke dans

Zuiverende geest
Meeuwen zijn in je gedachten geweest
Je voelt het overzicht
Het geeft je inzicht

Roerende speling van de ziel
Ontspanning die goed beviel
Je aarde
Stabiliteit die je vergaarde

Gemoed
Je speelt met een zonnegroet
De golven betijen
Het mag innerlijk gedijen

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zonnegroet (Yoga)’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.