INLOGGEN
«»

AFWACHTEN

Door de diepe levenszee
glijdt het sleepnet der mensheid
bergt allerlei geheimen
sterker dan menselijk brein
komt zeer verzwaard op het strand

vernuftige hemelgeesten
brengen de goede vis
in stevige manden

hoeveel venijn wordt weggegooid?

het priemende gereedschap
maakt hetgeen is aangetast
alsnog tot gezonde spijs

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Han Messie
Actief sinds: 18-01-2018Informatie bij het gedicht:

De Goddelijke genade kan snijden in het zondige om het tot iets goeds te maken. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘AFWACHTEN’ van Han Messie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.