INLOGGEN
«»

Leren van haar

Zoveel leren van haar kon je door inhoudelijke zin
Als voorbeeld moge zij nog dienen, haar uitspraken,
je houdt die er met graagte in!

Vergeten zal je haar nooit door wie zij nu eenmaal
was Hoe zij zat, zich bewoog en jóu aanreikte een glas.
Meer nog hoe zij leefde naar de voor haar belangrijke
waarden...

Zij tellen meer dan ooit, je wilt die voor altijd in je hart
bewaren.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Leren van haar’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.