ab origine

Geert Messelis

licht blikkert neer
witter dan laken
ik sla mijn ogen neer
en zie een rode aarde
het witte blad
irriteert door de reflectie
van wat verborgen is
het roept projecties op
ik raap de scherven
van het nooit gedroomde
staar naar de zon
en zie onvatbare tekens
op de muur geschreven
de droomtijd is
diep in de Bush verborgen
vergeet niet de gezangen
en mis geen woord
voor een terugkeer
naar het water

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Informatie bij het gedicht

zie: "de gezongen aarde"

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ab origine’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.