INLOGGEN
«»

wanneer

vrolijkheid
ligt spaarzaam opgeborgen
in een kast
ik vind er ook een oude foto
gekarteld aan de rand
van toen ik nog een kleuter was
met een gemaakte glimlach
een trouwring
eeuwige belofte
aan overleden tijd
en verder nog wat liefdesbrieven
en andere vrolijke avonturen
waarvan ik nooit genas
voorzichtig sluit ik weer de kast
wil dit bewaren
tot de tijd
dat alles uit kan vliegen
in een lente
waar de jeugd kan dansen
omdat ze daas zijn
van geluk

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘wanneer ’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.