Naamloos

Marttines Lank

Door een verwijden diafragma valt licht op een complexe film.
Een mengsel van zwarte tekens op een ongerepte achtergrond verschijnt.
Ingeprent in een zee van verbindingen die oeverloos oogt.
Voor mij alleen om in te vissen tot in alle eeuwigheid.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-07-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marttines Lank (Actief sinds: 18-07-2016)

Informatie bij het gedicht

Dit gedicht bedacht ik tijdens het studeren en gaat over hoe wij informatie lezen, opnemen en uiteindelijk onthouden. Ik vergelijk hierbij de ogen met het diafragma van bijvoorbeeld een fotocamera. Ons netvlies is in dit gedicht een complexe film. Onze hersenen beschrijf ik als een zee van verbindingen die na mijn gevoel oneindig groot is.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Naamloos’ van Marttines Lank zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.