De mijnen

godschalk ludo

De mijnen
In mijn hart is er een plaatske ,
Met daarin mijn geheimpjes en mijn intiem geluk.
Het plaatske ook voor mijn innerlijke zorgen en verdriet.
Het gaat heel zelden open, alleen voor de mijnen,
anders is er niemand die het kent of ziet.
En ja jij was een van de mijnen,
nu je er niet meer bent heb ik verdriet.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De mijnen’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.