INLOGGEN
«»

De ondragelijke dood

De dood.
De dreun in je gezicht.
De kille realisatie dat je hen nooit meer ziet.
De ondraagbare klap die je nabestaande voelen is niet te begrijpen voor andere.
De verstikkende pijn van het verdriet die je dag en nacht kwelt, door je hoofd jagend naar een langzaam verdrietig geaccepteerd en onmogelijk einde.
De drukkende kille koude verstikkende pijn in je buik borst en benen, niet te verdragen tot in het einde ter tijde, meedragend naar je eigen ondraagbare verstikkende dood.
Waar het hele proces weer opnieuw begint.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

dichttor
Actief sinds: 09-02-2023 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De ondragelijke dood’ van dichttor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.