INLOGGEN
«»

Ben ik

Helemaal niets of de hemel
Dood is
Helaas onontbeerlijk
In het leven
Ik ben eerlijk
Als de dood voor de dood
Ben ik
Dus schrijf ik
Met mijn vulpotlood
Zinnen die zinnig moeten klinken
Verre daarvan zijn
Ben ik
Liever levend dan dood
Het eind hopelijk
Zonder pijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Mrpelephant
Actief sinds: 25-06-2022Informatie bij het gedicht:

Mrpelephant Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ben ik ’ van Mrpelephant zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.