Degenen die achterblijven

Gaytrie Ramadhin

De energie van de dood
Wordt altijd van te voren gevoeld
maar nooit goed begrepen
Pas wanneer de dood aankomt
en jou in de oren fluistert
ga je zonder aarzelen mee
De exacte moment dat je mee moet
is onmiddellijk en
valt niet over te twisten
Degenen die achterblijven
krijgen werkelijk niets voor terug
Want de dood heeft de taak
de ziel op te halen
zonder enige emoties te tonen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 27-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Degenen die achterblijven’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.