INLOGGEN
«»

Als ik er niet meer ben

Als ik er niet meer ben
bestaat de aarde nog steeds
met nieuwe mensen met lessen
nog steeds zijn er bomen en grassen

De maan en de zon zij schijnen nog steeds
niets is veranderd, en de sterren heten nog
steeds sterren

Voor andere nieuwe mensen
die op aarde leven
de nakomelingen van die zijn
heengegaan

De rozen zijn er nog steeds
en insecten vliegen rond en
vlinders

Als ik er niet meer op aarde ben
en regen valt, als ik verdwijn
zal alles nog hetzelfde zijn



Elise©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elise
Actief sinds: 16-06-2019Informatie bij het gedicht:

17-7-2021 Elise Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als ik er niet meer ben’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.