INLOGGEN
«»

Sluierbewolking

Zullen de wolken jouw
kunnen dragen
als de zon even gaat
vervagen

of mag jij het zonnetje
nog even zien
misschien wordt het weer
anders voorspelt

Zullen de sterren jouw
ogen zien
of is het de mist
die jouw kiest

Blijft de zomer warmte
jouw dragen
ook al is het met
koudere dagen

We hopen dat de zon
jouw kiest
en dat de wolken
gaan vervagen




Elise©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elise
Actief sinds: 16-06-2019Informatie bij het gedicht:

16-7-2021. Elise Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Sluierbewolking’ van Elise zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.