INLOGGEN
«»

Slingerplanten overwoekeren

Slingerplanten overwoekeren inmiddels het grafje,
zo overduidelijk voor een kat bestemd...
Ik zag het al talloze malen en op het moment met
een laatste blik... inmiddels daaraan zo erg gewend

Dat zo een dood diertje nog altijd zo een impact
heeft; vlakbij de aanrollende snelbus die het
mogelijk overreed?
En nu bij de baasjes het verdriet, het toegebrachte

leed...
Zo'n allerliefste schattebout die je nooit dan vergeet.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Slingerplanten overwoekeren’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.