INLOGGEN
«»

Gelukkige dood

Als ik geluk heb sterf ik vannacht
Want het is de wereld die ik zo veracht.
Ik wil hier weg.
Ik weet niet waarvoor ik nog vecht.
Mijn pijn is levensecht.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Bospeen
Actief sinds: 23-06-2021Informatie bij het gedicht:

Ik was een beetje melancholisch toen ik dit schreef. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gelukkige dood’ van Bospeen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.