INLOGGEN
«»

Alleen verder

Lopend door mist
voor ik het wist
tastend in het
land van niets
vorsen naar een
opening in deze
dikke brij van
wolkenflarden

jou verloor ik al
je ging heen en
liet mij achter in
deze wereld van
waas en nevel
hoe moet ik nu
verder zonder jouw
alomtegenwoordigheid

vervallen ben ik tot een
futiel restje mens
een nietig vlokje
navelpluis
een nietszeggendheid
die somber en alleen
verder waart door dit
intriest en futiel bestaan.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Alleen verder’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.