INLOGGEN
«»

Weg van hem

WEG VAN HEM

Toen zij stierf
Ging er iets dood in hem
Iets had hem
Voorgoed verlaten
Hij wist niet precies wat

Iets in hem
Had ook het leven gelaten
En was verder gegaan
Zonder hem

Geamputeerd
Zijn betere helft
Zijn reddingslijn

Misschien was hij doder
Dan dat zij was
Hij dacht van wel

Er zat leegte
In elke seconde
In elk moment

Niets raakt
Niets dringt door
Zelfs muziek niet

Toen zij stierf
Ging er iets dood in hem
Iets had hem
Voorgoed verlaten
Hij wist niet precies wat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Weg van hem’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.