INLOGGEN
«»

Verlies

Daar waar zon scheen.
Met liefde en geluk.

Komen donkere wolken.
Er breekt dit ineens allemaal stuk.

Regendruppels op de ramen.
De dagen en nachten zijn kil.

Veels te vroeg en veels te jong.
De tijd staat ineens stil.

De leegte die hij achterlaat,
Is niet te omschrijven.

Het is een groot verlies in ons leven.
Maar je zult voor altijd in ons hart blijven.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-09-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Mandy
Actief sinds: 27-09-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verlies ’ van Mandy zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.