INLOGGEN
«»

Leegte

Leegte,

Mijn hard is leeg.
Maar toch gevuld met verdriet.

Een lach op mijn gezicht.
En niemand die het echt ziet.

Wat ik opnieuw moet doorstaan.
En hoeveel pijn het doet.

Al lijk ik nog zo sterk.
En ben ik nog zo goed.

Het leven is niet eerlijk.
En dat weet ik maar al te goed.

Op een avond gezelligheid.
Met mensen om me heen.

En dan komt het moment.
En voel ik mij heel alleen.

Het onbegrip.
En de vraag waarom.

De beste gaan als eerst.
Wat is het leven ook krom.

Mijn alles.
Mijn beste vriend.

Snap niet.
Waar jij dit aan verdiend.

Leef met de dag.
Levensgenieter dat was jij.

Leuke dingen doen.
Maakte jou blij.

Lekker vissen.
Bootje varen met mooi weer.

Was het geen succes.
Dan wel de volgende keer.

Zo had je ook minder sterkte punten.
Geen zin in gezeur.

Dan kon je beter stil zijn.
Anders had je een slecht humeur.

Ongeduldig.
En wegloop gedrag.

Niet willen praten.
En denken dat niemand dit zag.

Ik ken jou.
Je bent mijn broer.

Jij was er voor mij.
Altijd op de loer.

Ik mis je zo.
Wat zou ik graag nog een willen praten.

Maar helaas kan dit niet meer.
Maar in mijn hart zul je me nooit verlaten!

Ik hou van jou mij grote broer!



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-09-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Mandy
Actief sinds: 27-09-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Leegte’ van Mandy zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.