INLOGGEN
«»

Het licht verlaat ons allemaal

HET LICHT VERLAAT ONS ALLEMAAL

Het licht verlaat ons
Het verlaat ons allemaal
We zijn nu praktisch
Helemaal alleen
Verder verwijderd van huis
Dan we ooit waren

Het licht verliet jou
Je lag daar
Je sloot je ogen
En toen was je weg
Voor altijd
En ik was alleen
Op dat moment
Meer alleen
Dan ik ooit was geweest

Het licht verlaat ons allemaal
Het gordijn valt
Het toneel is verlaten
Er is niemand meer
Achter de coulissen
Het theater is leeg
En duister
En koud
Het licht heeft ons allemaal verlaten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-03-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Vincent Oostrijck
Actief sinds: 20-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het licht verlaat ons allemaal’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.