allerheiligen

Geert Messelis

"hij heeft de dood gevonden"
alsof hij die dan zocht
iets wat verloren ging
voor het geboren was
het leven is een blind proces
maar zonder een geleidehond
voor elk van ons komt dat moment
laatste snak naar adem
ogen die gebroken worden
het vege lijf dat overgaat
in andere componenten
voor veel dicteert toeval de wet
maar in je bed, de dood onder de leden
dwalen je gedachten af
naar woest gebleven streken
je bent uniek inwisselbaar
een auto total loss
de nieuwe wordt al ingereden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-10-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘allerheiligen’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.