INLOGGEN
«»

Het verloren kindje

Elke dag brand ik een kaarsje naast jou foto
Elke avond geef ik jou een kus voor ik slapen ga
Jij ons kleine engeltje die hier niet mag opgroeien
En niet als een mooie bloem mag bloeien
God wat missen we jou
Bij jou geboorte mocht je maar zo kort leven,
maar in ons hart blijf je altijd voort leven
We konden het niet verdragen om jou in het koude ziekenhuis achter te laten
We hebben je meegenomen naar huis tot ik jou los moest laten
Vanaf die dag kus ik jou foto elke dag wanneer ik slapen ga
Het leven gaat verder met stille pijn in ons hart
Onze wereld werdt nooit de zijne
Maar jij onze kleine zal altijd als een sterretje blijven schijnen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wilma van Eikenhorst
Actief sinds: 18-05-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het verloren kindje’ van Wilma van Eikenhorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.