INLOGGEN
«»

Die grote dag

Die grote dag

Hij lijdt zo Vader.
Treedt U nader
En hoor mijn bede
Helpt U mede,
Als wij vragen
Hem te dragen
In deze zware uren
Waarin wij turen
Naar het moment
Om uit deze aardse tent
Bij het gezin vandaan
Naar U te gaan.
Ik zal hem missen Vader.
Neem weg mijn kader.
Van pijn en verdriet.
Geef mij een lied
Geef mij Uw hand,
Zodat mijn verstand
Niet blijft rouwen
Maar vertrouwen
Dat U iedere morgen
Voor mij blijft zorgen.
Houdt mij op de been
Voor de kinderen om mij heen
Schenk mij Uw kracht
In een donkere nacht.
Tot de mooie dag
Dat ik ook komen mag.
En wij al tezaaam
Uw grote Naam
Voor eeuwig mogen eren
En niets dat nog kan weren.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

De laatste momenten in het leven Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Die grote dag’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.