INLOGGEN
«»

Mijn Lief

Je laatste reis,
ik loop met je mee.

Je loopt door hele
diepe dalen maar je kan niet verdwalen,
ik ben er en ik loop met je mee.

Er zijn hele zwarte dagen
en talloze vragen,
geen antwoorden,
ik ben er en ik loop met je mee.

Ik wil je niet verdrietig maken,
daarover moeten we praten.
De laatste dag,
we zijn er, en ik mag niet mee.

Voordat je gaat,
pak je mijn hand,
en geef je me een zoen.
Dan vertrek je naar het beloofde land,
vol liefde en zonder pijn.

Vaarwel mijn lief.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-06-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Leeuwenburgh-kloosterman
Actief sinds: 07-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn Lief’ van Coby Leeuwenburgh-kloosterman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.