INLOGGEN
«»

Even stil staan

Even stil staan

Sta je nog wel eens even stil
Dat we eenmaal buiten onze wil
Toch ook echt sterven gaan
Om daarna als je hier vandaan
Het hier en nu definitief verlaat
En naar iets anders toe gaat
Heb je nagedacht over wat dat is
Ervaar je het niet als een gemis
Als blijkt dat er toch echt iets is
Waar je oprecht naar toe kon leven
Omdat het dan ook wordt gegeven
Als je verlangend heb toe geleefd
Naar Degene die je iets geeft
Wat je verstand te boven gaat
Maar boven al jouw twijfel staat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Even stil staan’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.