INLOGGEN
«»

Vorm van verlangen

Vorm van verlangen

Een hoofd vol met vragen
Hoe lang is dit nog te dragen
Twijfel, geloof en verlangen
Om een antwoord te ontvangen
Op de grens van dood en leven
Zal Hij je echt alles vergeven
Leg je hart wel volledig bloot
Praat met Hem over de dood
Je bent nu nog in het leven
Hij zal je echt genade geven
En zal ook al je vragen stillen
Door je daar bovenuit te tillen
Dan wordt je angst vervangen
In onbeschrijfelijk verlangen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vorm van verlangen’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.