INLOGGEN
«»

Apocalyps


apocalyps


ik raakte
dingen aan
om me heen hun
echtheid verdween

in stof
aan mijn handen
glansden restanten
waar chaos verscheen

ongeordende
vormen vulden
de ruimte zonder
enige wetmatigheid

hersendood
zieltoogde nog
stervend leven in
bandeloos bewegen

weg was wetenschap
beschaving en cultuur
de apocalyps sloeg
triomferend het laatste uur


wil melker
20/11/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-11-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Apocalyps’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.