INLOGGEN
«»

Dennis

Daar is ze weer....
de lelijkheid van de dood
ze staat te trappelen
en te springen
aan de voordeur
van een leven
zonder kloppen
komt ze binnen
de doodstrijd
moet nog beginnen
de poort der eeuwigheid
gaat langzaam open
en langst de voordeur
gaat ze er heimelijk
met een ziel vandoor....

William Elskens

opgedragen, aan mijn schoonbroer
27 september 2017


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

William Elskens
Actief sinds: 21-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dennis ’ van William Elskens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.