INLOGGEN
«»

De laatste trein

In het station der eeuwigheid
heb ik de laatste trein genomen
waar hij stopt dat weet ik niet
misschien in hellegom of hemelgem
maar voor mij moet niemand wenen
omdat ik weet dat iedereen
de zelfde trein zal nemen....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

William Elskens
Actief sinds: 21-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De laatste trein’ van William Elskens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.