INLOGGEN
«»

Sterrenhemel

Aan de donkere hemel,
zie ik de sterren staan.,
ook de volle maan kijkt mij aan.
Ik zoek die ene ster,
hij staat wel super ver,
te twinkelen naar mij.
Dat maakt mij super blij.
Een diepe zucht van mij,
och was hij er nog maar,
dan konden we samen kijken,
en echt waar, hij wist er veel van.
Dan neemt de dood hem mee.
Het is over en uit op aard,
en ik, ik heb stiekem jouw sterretje
in mijn hart bewaard.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Leeuwenburgh-kloosterman
Actief sinds: 07-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Sterrenhemel’ van Coby Leeuwenburgh-kloosterman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.