INLOGGEN
«»

Het was mooi

Ze sloot haar ogen
ademde diep in
wreef haar kleffe handen droog aan haar panty
toen sprak ze
alsof ze nog nooit een woord gesproken had
het was mooi
niet de woorden maar het verhaal dat haar gezicht vertelde
het was druk
mensen huilde zachtjes
een enkeling staarde voor zich uit
wachtend tot de dienst voor bij was
luisterend naar de vage woorden die gesproken werden
het is moeilijk
moeilijk om het verdriet te begrijpen
ook is het mooi
mooi hoe lief zij dierbare hadden
het is hard
hard hoe zij zomaar uit deze wereld verdwenen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Eef B
Actief sinds: 04-04-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het was mooi’ van Eef B zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.