INLOGGEN
«»

Vriendschap

Je hebt de ziel gegeven
Een stukje van je hart
En ik geloofde hun woorden,van oprechte vriendschap
Er zijn vrienden waar je vertrouwen in had
Delen met een glimlach en gedachten,een gesprek en lijden
Die vriend zou je hebben opgeofferd
Een deel van jezelf,en je altijd hebt verdedigd
Een vriend met wie je alles hebt gedeeld
Een vriend waarmee je door het leven gaat voor altijd
Maar je had nooit gedacht dat zij zo snel van je weg zou gaan
Want die vriend laat je nu alleen
En bereikt een stukje hemel
Maar wanneer je je vriend vergeet,zijn zijn vleugels gebroken
Nu weet ik dat ik lief en verzorgd hebt
Aan een vriend die bestond
Want die vriend zit nu alleen nog in mijn hart.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wilma van Eikenhorst
Actief sinds: 18-05-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vriendschap ’ van Wilma van Eikenhorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.