Meisje zonder keuze

Femke

Lief klein meisje in het water...
Lief klein wezentje zo teer..
Lief klein kindje zonder keuze..
in de hemel zie ik je weer.
Lief mooi meisje in het water...
Lief mooi wezentje nooit groot..
Lief mooi kindje zonder keuze..
de keus van jouw moeder werd jouw dood

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-09-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Femke (Actief sinds: 04-09-2016)

Informatie bij het gedicht

Dit gedicht is geschreven naar aanleiding van de trachische zelfmoord en verdrinking van moeder en kind (2 jaar) in hoorn.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Meisje zonder keuze’ van Femke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.