INLOGGEN
«»

Alleen, maar gemist door velen

Alleen, maar gemist door velen
Met je gevoelens kon jij niet leven
Je kon de juiste hulp niet krijgen
Zelf kon je het leven niet aan
Je nam zelf de beslissing om te gaan

Het leven daar snapte je niet veel van
Teveel gedachten en emoties
Teveel keuzes en je wist het ff niet meer
Verdriet keer op keer

Door velen zal je worden gemist
Als je nou maar eens wist,
Dat vele mensen je lief hadden,
Dat je ook een goed mens was,
Dat we niet boos op je zijn,
Verdomme dit doet zoveel pijn!

Het willen begrijpen maar toch ook wel snappen,
Het respect hebben,
Maar vooral ongeloof
Waarom.. vooral het waarom.. ???

Wat zal er in je hoofd omgegaan zijn?
Wat zal je een angst hebben gehad?
Vooral veel lef denk ik dan..
Of misschien juist de rust?
Waarom ook nu?
Teveel vragen .. geen antwoorden..

Iedereen kon met je praten
Kon met je lachen
Maar zelf kon je nergens heen
Wat zal je je alleen hebben gevoeld,
dat spijt me ...

Sorry dat wij dat niet in de gaten hadden,
Sorry dat wij je niet konden helpen,
Sorry dat wij er niet voor je waren wanneer jij ons het meeste nodig had,
Gewoon Sorry!

De hemel heeft er een engel bij
Ik zal je herinneren
Je lach,
Je humor,
Maar vooral de kleine jongen die aan de deur kwam om samen te spelen met me broertje.....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Midnight_Angel
Actief sinds: 18-03-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Alleen, maar gemist door velen’ van Midnight_Angel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.