INLOGGEN
«»

Ik ben nu dood


DOOD

ja ja ik ben nu dood

het is echt waar

het leven was zwaar

vaak een hoop gekloot



ja ja ik ben nu dood

het leven was soms geen eer

het deed zeer zeer

vaak een hoop gekloot



ja ja ik ben nu dood

het leven een worsteling inderdaad

in mijn hoofd en in mijn hart haatzaad

vaak een hoop gekloot



ja ja ik ben nu dood

in familie geen aardigheid te vinden

alleen maar hypocrieten en kwaadgezinden

vaak een hoop gekloot



ja ja ik ben nu dood

inclusief het cynisme van mij

mijn gelijk maakte me niet blij

vaak een hoop gekloot



ja ja ik ben nu dood

cremeren en dan begraven in een kist, dubbelop

weg die dikke kop

vaak een hoop gekloot



ja ja ik ben nu dood

toch wel treurig dat ik er niet meer ben

er is zoveel dat ik nog niet weet en ken

en ja, oh ja wel een gearriveerde zilvervloot

JeVeBe

hebtudatook.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

JeVeBe
Actief sinds: 14-03-2016Informatie bij het gedicht:

na jaren van medische ellende dit gedichtje Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik ben nu dood’ van JeVeBe zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.