oorverdovend stil

Marion Kleuters

Oorverdovend stil

De dode ligt oorverdovend stil
en heel even maar wil
ik op haar plaats liggen.

Die rust, dat witte licht
de ogen dicht, dicht
wegzinken zonder gewicht.

Maar dan schud ik
die gedachte af
en hoop dat ik niet
voor straf
krijg wat ik wens
want ik ben maar een mens

En de aarde is waar ik kan leven
en de juiste plek die mij
liefde kan geven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marion Kleuters (Actief sinds: 03-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘oorverdovend stil’ van Marion Kleuters zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.