INLOGGEN
«»

Mijn strijd

Je heb de strijd verloren.
nu ben je daar ergens daar boven.
maar ik weet zeker dat je je Gezin niet echt verlaat.
maar weet dat jij over ze waakt.
het zijn nu moeilijke tijden.
voor hun die daar achterblijven.
vol emotie en verdriet.
zo zie jij ze daar boven liever niet.
ik geef het een plaatsje en denkt iedere nacht.
jij steelt elke dag een stukje van mijn hart.
en ik weet als het mijn dag is dat jij op mijn wacht.
mijn lieve schat.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

SE LM
Actief sinds: 25-08-2015Informatie bij het gedicht:

Dit gedichtje is voor mijn zwager die helaas de strijd aan kanker heeft verloren op 8-7-2015 en voor mijn zus die hem verschrikelijk mis Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn strijd’ van SE LM zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.