Gevoel van leegte

Henk Hoek

Een begraafplaats
Stil in Crooswijk
Hoge bomen op een rij
Een grindpad, serene rust
Het is mooi
Maar maakt niet blij
Je rust hier nu al menig jaar
Jouw werk is reeds gedaan
En hoewel ik vaak verzaak
Kom ik vandaag weer bij je staan
Ik mis je papa
Ik mis je meer
In iedere zin van het woord
Ik mis je als ik eenzaam ben
En hoop dat je me hoort
Ik mis vaak je aanwezigheid
Hoe je klaar stond dag en en nacht
Ik mis zelfs je stomme kunstgebit
Dat zo fout staat als je lacht
Het gevoel dat we samen hadden
Op plaatsen waar we zijn geweest
Maar op gewone dagen
Alledaagse dagen
Dan mis ik jou het meest

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Henk Hoek (Actief sinds: 19-07-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gevoel van leegte’ van Henk Hoek zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.