Ik herberg je

ies

In de diepste lagen van mijn ziel
heb ik je neergelegd
ik herberg je
ik koester je
ik bemin je.

In de diepste lagen van mijn ziel
zoek ik
wat ons verbindt
ontdek ik
wat/wie ik ben zonder jou.

In de diepste lagen van mijn ziel
geef ik ruimte
aan mijn tranen
aan de stilte
aan de hoop.

In de diepste lagen van mijn ziel
heb jij een warme plek
de liefde
stroomt verder
ik ga door-jij met mij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-05-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

ies (Actief sinds: 20-05-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik herberg je’ van ies zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.