Ze rammelt dood

wil melker

soms knookt
een hand met kootjes
aan geweten in warm
vlees dat is geweest

ze rammelt dood
trekt pezen aan
van wat ooit buigzaam
en zo soepel was gebleken

ik heb haar niet vermoord
die hand was me zo heilig
gevouwen gingen we akkoord
geringd voelde zo veilig

toch rigor mortus je
in laatst bewegen
jouw hete vlees heb ik mijn
levenlang nog nooit gegeten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ze rammelt dood’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.