INLOGGEN
«»

Dood

Dood
Ik ben nu overleden, op het moment dat jij dit leest
Ik heb me moe gestreden, ook al was het vaak een feest
Jij en ik op aarde, samen sterk en veel plezier
Echt je moet het nu alleen doen, maar hou de deur nog op een kier
Want het leven is niet eindig, bewustzijn gaat gewoon door
Ik zie je ooit weer terug, dus kom op en ga ervoor
In de hemel zal ik wachten, mijn kleine meid op jou
Want jij zou moeten weten, dat ik eeuwig van je hou

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

markemans
Actief sinds: 15-11-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dood’ van markemans zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.