De dood als een nieuwe kans

elze schollema

in deze stilte
zijn we samengebracht
verwekt met broze snaren
voortgebracht door een
onvoorwaardelijke liefde

en dan biedt de hemel
haar een nieuwe kans
met wolken die de prille maagdelijkheid
verstrengelen met het genoegen
van een eeuwig leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

elze schollema (Actief sinds: 01-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De dood als een nieuwe kans’ van elze schollema zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.