Inkeer

elze schollema

Ik weet niet waarom mijn ogen tranen
Nu ik de dood een beetje in jou proef
Mijn weten overtroeft de gang
naar je graf, maar ik snoep het zuur
En ik voel je drang

Ogen van gisteren
Volgen me waar ik ga

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

elze schollema (Actief sinds: 01-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Inkeer ’ van elze schollema zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.