Onbetwiste ontwikkelingen

Dakoyria

Ik weet werkelijk niet wat voor tik dat van
mij is, steeds zo terug naar mijn jeugd
De ontwikkelingen sindsdien, onbetwist!
Het was nogal véél, dat mag rustig gezegd
Het heeft toen soms je hele leefwereld
omgelegd

We vergeten gemakshalve even de oorlog
Praten liever over de tijd ervóór en erná
Overbekende geluiden nú van en door mij
Grootouders gingen mij daarin voor...
De vandaag geslaakte kreten door mij:

Sorry, maar ik kan het niet meer vatten hoor
Die verdraaid ingewikkelde telecommunicatie,
geef die met plezier maar door!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onbetwiste ontwikkelingen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.