Vierkante ogen enzovoorts

Dakoyria

Vierkante ogen krijg ik vrijwel van al dat getuur
Gedichtjes maken en opschrijven
Een woordzoekerspuzzel die mag blijven
vermoeien me wel op den duur

Ik ga met de benenwagen even wat zuurstof
happen, mij meteen kopen vergeten bood-
schappen... Zucht, zucht...
En als laaste, ik voel me voldaan, heb ik

een zelfgeschreven gelukswens op de post
gedaan
Beweging, afdoende rust en herseninspanning
in balans Zo krijgt stress een minimale kans.

Dakoyria, 2022.




Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-09-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vierkante ogen enzovoorts’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.