Nieuwe buren gastvrij ontvangen

Dakoyria

Ik ben in een overduidelijk andere fase beland:
Nieuwe buren worden ontvangen en ikzelf geef
gastvrij de hand
Léuk, nog jonge mensen in onze flatgebouw
Zij hebben ons veel al te vertellen

Met de verhuizing vanzelfsprekend volop in touw
Toch verlaat mij een slecht onderkende weemoed
nog niet Talloze fijne mensen gestorven, ik voel
nog steeds niet geuit verdriet

Mij toch maar richten op nieuwe kansen en
mogelijkheden
Nieuwelingen die mij best wel heel aardig leken.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-09-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nieuwe buren gastvrij ontvangen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.