Ben ik een ánder geworden?

Dakoyria

Soms komt het mij voor: Ben ik soms een 'ander'
geworden? Keurt men mij daarom geen blik meer
waardig, gaat er liefst zo snel mogelijk weer
vandoor...

Werkelijk geen flauw idee heb ik wat ik zou hebben
misdaan... Elkaar kennend sinds járen, soms zelfs
cursussen daar ooit gedaan!
Ik laat het maar voor wat het is, koos me inmiddels

een heel andere kring
Niet dat ik geen waardering over hield voor waar ik
ééns voor ging
Levensbepalende gebeurtenissen overkwamen mij

en al struggelend belandde ik aldus langszij!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ben ik een ánder geworden?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.